Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός | ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ασκληπιός» ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί στο κέντρο της Πρέβεζας σε ένα άνετο και πολιτισμένο χώρο 300τμ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Διαγνωστικού Ακτινολογικού Κέντρου. Το πολιτισμένο μας περιβάλλον απαλλάσσει τον άνθρωπο από το άγχος της ιατρικής εξέτασης, ενώ η φροντίδα του προσωπικού μας, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.
asklipios,preveza,diagnostiko
15338
page,page-id-15338,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
eopi
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Το διαγνωστικό μας κέντρο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΟΠΑΔ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ), καλύπτοντας τις εξετάσεις όλων των τμημάτων.

Η συμμετοχή όλων των ασφαλισμένων για τις εξετάσεις που καλύπτονται απο τον ΕΟΠΥΥ, έχει ορισθεί στο ποσοστό του 15%.

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Σύμβαση με την εταιρία “ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ -Διεθνή Διαγνωστικά Εργαστήρια”, διαμέσου της οποίας  καλύπτονται οι παρακάτω Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ALICO, ALLIANZ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, COMMERCIAL VALUE, DINERS, EUROBANK, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, EUROSTAR, INTERNATIONAL LIFE, NORDSTERN COLONIA

Σύμβαση με την εταιρία “INTERAMERICAN” διαμέσου του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας “MEDISYSTEM” με την  AFFIDEA (ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ) και με την HEALTHNET.

private
pos
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΕ POS

Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος της εξέτασή σας, πληρώνοντας με κάρτα μέσω του σταθερού τερματικού POS που διαθέτει η γραμματεία μας.

Το συγκεκριμένο σύστημα πληρωμής  εγγυάται  ασφαλείς συναλλαγές με chip και προσωπικό κωδικό αναγνώρισης (PIN),  με φυσική παρουσία του κατόχου της κάρτας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

TAXYMETAΦΟΡΑ

Εάν μας επισκέπτεστε από μακριά- σας αποστέλλουμε με ταχυμεταφορά (courier) την επόμενη μέρα το φάκελο με τη διάγνωση με ελάχιστο κόστος (συμβεβλημένη – ειδική τιμή).

deliver
ppa
ΠΡΟΣΒΑΣΗ

PARKING

Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για επείγοντα περιστατικά και Α.Μ.Ε.Α., με άμεση πρόσβαση στον ανελκυστήρα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Α.Μ.Ε.Α.

Παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης στους χώρους του Eργαστηρίου σε Α.Μ.Ε.Α. μέσω του- προσβάσιμου με κεκλιμένη ράμπα- ανελκυστήρα, κατάλληλου για ανύψωση αμαξιδίου, το οποίο και είναι διαθέσιμο. Ταυτόχρονα υπάρχει ειδικά σχεδιασμένη τουαλέτα που εξυπηρετεί τις κινητικές δυσκολίες των Α.Μ.Ε.Α.

amea23
iso9001
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Ασκληπιός είναι πιστοποιήμένο απο το 2013 σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα των ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η ψηφιακή λήψη της εικόνας επιτυγχάνεται στο Εργαστήριό μας χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους λήψης καθώς και τεχνικές πιστοποιημένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο ιατρείο μας κάθε ακτινολογική εικόνα που παράγεται βρίσκεται σε ψηφιακή μορφή.

digi
ad
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Το Εργαστήριό μας προστατεύει το σύνολο των  Ιατρικών του Μηχανημάτων με ένα Σύστημα Αδιάλειπτης Λειτουργίας (UPS 160 KVA), το οποίο ταυτόχρονα εξασφαλίζει προστασία στην ψηφιακή αρχειοθέτηση των εξετάσεων αλλά και αξιοπιστία στην τήρηση των ραντεβού σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος από τον πάροχο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Εργαστήριό μας  για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων του (σύριγγες, φίλμς κλπ) συνεργάζεται με την εταιρεία ANSY A.E., που παρέχει ολοκληρωμένες και πιστοποιημένες υπηρεσίες διαχείρισης (συλλογής, μεταφοράς κλπ) επικίνδυνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (ΕΑΥΜ).

waste
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την εξέταση που σας ενδιαφέρει.
ΤΗΛ.: 26820 89800/89801