Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός | ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ – ULTRASOUND –
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ασκληπιός» ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί στο κέντρο της Πρέβεζας σε ένα άνετο και πολιτισμένο χώρο 300τμ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Διαγνωστικού Ακτινολογικού Κέντρου. Το πολιτισμένο μας περιβάλλον απαλλάσσει τον άνθρωπο από το άγχος της ιατρικής εξέτασης, ενώ η φροντίδα του προσωπικού μας, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.
asklipios,preveza,diagnostiko
16604
page,page-id-16604,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ – ULTRASOUND –

iper

Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας


– ULTRASOUND –


Ο υπερηχοτομογράφος  GENERAL ELECTRIC LOGIQ 7 PRO, είναι υπερσύγχρονος τομογράφος εφοδιασμένος  με  πλήρη  σειρά υπερηχοτομογραφικών κεφαλών,  και δυνατότητα  ψηφιακής εγγραφής Video και φωτογραφιών των εξετάσεων.

Με τον εξοπλισμό αυτό παρέχεται η δυνατότητα  πραγματοποίησης υπερηχογραφικού ελέγχου όλων των οργάνων, καθώς επίσης και έγχρωμης υπερηχοτομογραφίας  (TRIPLEX)  περιφερειακών αγγείων, επιφανειακών οργάνων, θυρεοειδούς, μαστών, οσχέου, οφθαλμών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την εξέταση που σας ενδιαφέρει.
ΤΗΛ.: 26820 89800