Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός | ΤΜΗΜΑ ΟΡΘΟΠΑΝΤ/ΓΡΑΦΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΟ – ORTHOPANT/GRAPHIA –
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ασκληπιός» ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί στο κέντρο της Πρέβεζας σε ένα άνετο και πολιτισμένο χώρο 300τμ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Διαγνωστικού Ακτινολογικού Κέντρου. Το πολιτισμένο μας περιβάλλον απαλλάσσει τον άνθρωπο από το άγχος της ιατρικής εξέτασης, ενώ η φροντίδα του προσωπικού μας, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.
asklipios,preveza,diagnostiko
16618
page,page-id-16618,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ΤΜΗΜΑ ΟΡΘΟΠΑΝΤ/ΓΡΑΦΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΟ – ORTHOPANT/GRAPHIA –

Ασκληπιός Πρέβεζα - Ψηφιακός Τομογράφος μοντέλο CS 8100 2D

Τμήμα Ορθοπαντ/γραφίας Κεφαλομετρικό

– ORTHOPANT/GRAPHIA –

Το κορυφαίο μοντέλο CS 8100 2D+ του Αμερικάνικου Οίκου Carestream Dental  είναι ο πιο αξιόπιστος και σύγχρονος Ψηφιακός Τομογράφος για πανοραμική οδόντων, εξοπλισμένος και με κεφαλομετρικό σύστημα.

  • Το νέο σύστημα – με τη λειτουργία oneshot technology – εκπέμπει εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας σε ελάχιστο χρόνο.

 

  • Η υψηλής συχνότητας γεννήτρια εξασφαλίζει την συνεχή και ομαλή ακτινοβολία κατά τη διάρκεια της εξέτασης δίνοντας τη μέγιστη ποιότητα στην ψηφιακή απεικόνιση.

 

  • H αποκλειστική τεχνολογία 2D+ δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα να δούμε πέρα από ότι μας προσφέρει μία κλασσική 2D πανοραμική εικόνα.

 

  • Παρέχει ευκολία στην τοποθέτηση του ασθενή (facetoface), ενώ η ειδική σχεδίαση του headsupport για τις πανοραμικές, εξασφαλίζει την μέγιστη ακριβή τοποθέτηση περιορίζοντας λάθη από κίνηση του ασθενή και ελαχιστοποιώντας την επαναληψιμότητα.

 

  • Το Κεφαλομετρικό με τεχνολογία Fast scanning time, προσφέρει δυνατότητα δύο επιλογών :Υψηλή ανάλυση (για τη μέγιστη ποιότητα εικόνας) και Quickmode (για ταχύτατη λήψη, ιδανική για νέους ασθενείς και follow up εξετάσεις).
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την εξέταση που σας ενδιαφέρει.
ΤΗΛ.: 26820 89800/89801