Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός | ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ – MRI –
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ασκληπιός» ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί στο κέντρο της Πρέβεζας σε ένα άνετο και πολιτισμένο χώρο 300τμ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Διαγνωστικού Ακτινολογικού Κέντρου. Το πολιτισμένο μας περιβάλλον απαλλάσσει τον άνθρωπο από το άγχος της ιατρικής εξέτασης, ενώ η φροντίδα του προσωπικού μας, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.
asklipios,preveza,diagnostiko
16547
page,page-id-16547,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ – MRI –

magnetic

Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας

 

– MRI –

 

Ο μαγνητικός τομογράφος MAGNETOM IMPACTEXPERT της SIEMENS – 1T είναι ένας αξιόπιστος τομογράφος ο οποίος είναι εφοδιασμένος με όλα τα ειδικά πηνία και εξασφαλίζει άριστα απεικονιστικά αποτελέσματα για όλες τις κλασικές εξετάσεις (εγκέφαλος, τράχηλος, σώμα, μυοσκελετικό σύστημα και αρθρώσεις).  

Επιπλέον η υψηλή τεχνολογία του επιτρέπει την εκτέλεση ειδικών εξετάσεων για τους μαστούς και αγγειογραφίες για όλα τα αγγεία του σώματος, χωρίς έγχυση σκιαστικού. Όλες αυτές οι εξετάσεις γίνονται χωρίς εκπομπή ακτινοβολίας.

mag33
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την εξέταση που σας ενδιαφέρει.
ΤΗΛ.: 26820 89800