Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός | ΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ασκληπιός» ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί στο κέντρο της Πρέβεζας σε ένα άνετο και πολιτισμένο χώρο 300τμ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Διαγνωστικού Ακτινολογικού Κέντρου. Το πολιτισμένο μας περιβάλλον απαλλάσσει τον άνθρωπο από το άγχος της ιατρικής εξέτασης, ενώ η φροντίδα του προσωπικού μας, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.
asklipios,preveza,diagnostiko
17273
single,single-post,postid-17273,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

mastografia-asklipios

ΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Περίπου μία γυναίκα στις 9-10 κατά τη διάρκεια της ζωής της, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το μαστό της (περίπου 6.000 γυναίκες στη χώρα μας εμφανίζουν καρκίνο του μαστού, κάθε χρόνο).

Ο προληπτικός έλεγχος έχει σημαντικότατη θέση στην αντιμετώπιση της παθολογίας του μαστού. Η μαστογραφία είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο στα χέρια των ειδικών για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, όταν δηλαδή αυτός βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Ο κίνδυνος να αναπτύξει μια γυναίκα καρκίνο στο μαστό αυξάνει με την ηλικία. Έτσι ενώ μέχρι την ηλικία των 39 ετών ο κίνδυνος είναι μόλις 0,5%, στις ηλικίες 40-59 ετών ο κίνδυνος φτάνει το 4-6% (δηλαδή 1 στις 20-25 γυναίκες θα αναπτύξει καρκίνο μαστού). Από την  ηλικία των 60 και άνω, ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου στο μαστό φτάνει το 7% -12% (περίπου 1 στις 10 με 15 γυναίκες. Μικρό αλλά υπαρκτό κίνδυνο έχουν και οι άνδρες που, σύμφωνα με διεθνείς μελέτες εμφανίζουν καρκίνο του μαστού σε ποσοστό 1% …… περισσότερα εδώ



Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την εξέταση που σας ενδιαφέρει.
ΤΗΛ.: 26820 89800/89801