Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ασκληπιός» ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί στο κέντρο της Πρέβεζας σε ένα άνετο και πολιτισμένο χώρο 300τμ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Διαγνωστικού Ακτινολογικού Κέντρου. Το πολιτισμένο μας περιβάλλον απαλλάσσει τον άνθρωπο από το άγχος της ιατρικής εξέτασης, ενώ η φροντίδα του προσωπικού μας, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.
asklipios,preveza,diagnostiko
17488
single,single-post,postid-17488,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

handshake

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

logo

euro

 

 

 

Η διεύθυνση του Ιατρικού διαγνωστικού μας Εργαστηρίου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα του συνεργασία με την έγκριτη Ιατρό -Ακτινοδιαγνώστρια Σοφία Φονταρά.

Η κ.Φονταρά – με καταγωγή από την πόλη μας – είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων. Μετά το τέλος των σπουδών της, έλαβε την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής υπηρετώντας σε τριτοβάθμια  Νοσοκομεία της Αθήνας (Λαϊκό, Άγιος Σάββας, Αρεταίειο). Απο την λήψη της ειδικότητας έως και σήμερα κατέχει  θέση Ακαδημαϊκού υποτρόφου στο Ά Εργαστήριο Ακτινολογίας του Αρεταίειου Νοσοκομείου, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα υπήρξε Ιατρός Συνεργάτης του Ομίλου «Ιατρική Διάγνωση»,  του Ομίλου «Βιοιατρική» καθώς και της «Βιοδιαγνωστικής» Πειραιά και Αθήνας.  Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα (master) στην «Επεμβατική Ακτινολογία» και είναι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πλούσιο διδακτικό και επιστημονικό της έργο καθώς και η 10ετή της εργασιακή εμπειρία σε διάφορα Νοσοκομεία και Ιατρικούς Ομίλους στην Αθήνα, έχουν επισφραγίσει την άρτια επιστημονική κατάρτισή της στον τομέα της Ακτινοδιαγνωστικής.

Το Ιατρικό διαγνωστικό μας  Εργαστήριο βρίσκεται σε νέα τροχιά ανάπτυξης. Εν συνεχεία του εκσυγχρονισμού  όλων των απεικονιστικών μας μηχανημάτων,  ενισχύουμε τώρα – με τη συγκεκριμένη συνεργασία – και το επιστημονικό μας προσωπικό. Το Ιατρικό διαγνωστικό μας  Εργαστήριο γίνεται πλέον σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Β.Δ. Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τη Σοφία στην ομάδα του Ασκληπιού, μια ομάδα που χαρακτηρίζεται για την ευσυνειδησία, υπευθυνότητα, αγάπη και σεβασμό στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας καθώς και την άρτια συνεργασία με τους κλινικούς ιατρούς, με γνώμονα πάντοτε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον ασθενή μας.Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την εξέταση που σας ενδιαφέρει.
ΤΗΛ.: 26820 89800/89801